Lasertag rom

Lasertag

Lasertag

lasermaxx
Lasertag

Lasertag

Lasertag er en gøy aktivitet for alle. Vi bruker utstyr fra Lasermaxx, og kan tilby det nyeste og mest moderne systemet innen lasertag. Fra 2 til 20 spillere. Deltakerne deles i to lag, og har hver sin farge på vestene. Spillet foregår på en stor bane med kule lyseffekter og passende musikkd hvor det er om å treffe motstanderen flest mulige ganger med laserpistolen. Laserlys er helt ufarlig og man merker ingenting når man blir truffet bortsett fra at lyset i vesten din forsvinner i 2 sekunder, og du heller ikke kan skyte på motstanderen din før lyset er tilbake.

Lasermaxx

Lasermaxx scorecard

Scorecard: Hvert spill er inkludert med ett personlig Scorecard med online innlogging. Aldersgrense: Vi anbefaler fra 8 år og oppover til godt over pensjonsalder! Varighet: Ett spill varer 20 min. Den totale tid er ca. 30 min.

LasermaxRegler

Lasermaxx regler

Scorecard: Hver spiller får eget Scorecard pr. spill der du får egen innlogging online og kan hente dine score og se hvordan du er i forhold til andre spillere på senteret. Har du tatt Selfie på banen under spill vil det siste bildet du har tatt også være tilgjengelig online. Du kan også forevige dette med å dele din score på din Facebook.

Minen: Banen er utstyrt med en Mine. Denne har to funksjoner: 1. Den skyter ut skudd hver 30 sekund og tar alle den ser. Det kan være lurt å holde seg vekke fra Minen. 2. I senter av Minen er det ett lys i mange farger. Klarer du å skyte Minen 3 ganger innen 2 minutter, før noen skyter deg (gjelder både motstandere, medspillere og Minen selv) så gir den deg Superpower.

Superpower: Hvis du får Superpower så er det "suprise" hvilken power du får. Men det kan være Shield som beskytter deg mot treff, Spy som gjør at motstanderen tror du er på deres lag, Blaster som gir super-rask skuddtakt eller noe annet spennende som uansett gir deg en fordel.

Selfie: Inne på selve banen er det ett kamera ved siden av en skjerm. Hvis du skyter på kamera tar den bilde av deg og viser det på skjermen ute i resepsjon.

Poengsystem:

+100 for å treffe motstander.

-50 for å bli truffet.

-50 hvis Minen treffer deg

-25 hvis du treffer medspiller

Vesten og pistolen:

  • 1. Vestene er utstyrt med treffsensorer foran, bak, på skuldrene og på pistol. Du kan også bli truffet fra siden. Vesten er utstyrt med en LCD skjerm som du kan se status, hvem som treffer deg og hvem du treffer. Det kan også komme beskjeder på denne skjermen under spill.
  • 2. Pistolen må holdes med to hender for å fungere. Det er en gul knapp fremme på løpet som må holdes inne for å kunne skyte. Denne knappen fungerer også som en lommelykt.
  • 3.Vestene og pistolen lyser konstant i den fargen på laget du tilhører. Er det alle mot alle lyser alle vestene rødt. Vesten blinker hvitt og slukker noen sekunder når den blir truffet. Når du blir truffet vil Pistolen starte å fungere igjen etter 2 sekunder og treffsensorene vil virke etter 4 sekunder. Dette betyr at hvis du skyter noen må du komme deg vekk fra den personen da den som blir truffet vil garantert vinne en duell de første 4 sekundene.

Hva skjer i Skyland fremover?

Mini disco 1. juni
Mini disco 1. juni

Minidisco holdes alltid første lørdag i måneden

Skycamp 24. til 26. juni 2024
Skycamp 24. til 26. juni 2024

Mer info kommer. For spørsmål send mail til booking@skyland.no

Tirsdagstrening -hver tirsdag
Tirsdagstrening -hver tirsdag

God morgen sprett hver søndag!
God morgen sprett hver søndag!